Schietpartij Groningen

Schietpartij in Groningen. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Omstreeks 1957 uur werden meerdere politie-eenheden drie ambulances en de traumahelikopter met spoed opgeroepen naar de Haddingestraat.

. De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft.

Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden. De man was betrokken bij een ruzie aan de Haddingestraat. 372k members in the dutch community.

20 hours agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie. Een man die probeert te vluchten trekt een wapen en lost meerdere schoten.

1 day agoGRONINGEN ANP - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn. Dat meldt de politie. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.

De schutter is aangehouden. Een van de mannen valt direct op straat neer. 9 juli 2022 2016 uur.

Daar trof de politie de 50-jarige man. 17 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. Twee andere mannen van 47 en 58.

21 hours agoVideo 1156. 1 day agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. 22 hours agoGetuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen.

In Groningen loopt een ruzie tussen buurtbewoners uit de hand. Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt. 16 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt.

Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen. Schietpartij in centrum Groningen. 3 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond.

Gepubliceerd op 10 juli 2022 1031. Talk about the Dutch language or the culture politics society. GRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdagavond werd neergeschoten in het centrum van Groningen.

Er zou meerdere keren zijn geschoten. Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden raakten gewond. Dat meldt de politie op Twitter.

De verdachte is. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij uiteindelijk is. Videobeelden van de schietpartij laten zien hoe hij gericht en van dichtbij wordt neergeschoten.

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem ruzie.

19 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. De schutter is aangehouden meldt de politie. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden.

20 hours agoBij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen. Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden. 1 day agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.

De man heeft een pistool in zijn hand die hij uit een auto. Evdg Vandaag om 0747 De feiten vonden plaats. Een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost.

Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR. 8 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. Tot zover de beelden.

Dat bevestigt de politie op Twitter. Volgens de politie is er meerdere keren. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.

TTR HAA 10-07-22 06. Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur. Eén van hen overleed een dag later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. 23 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. 17 hours ago10 juli 2022.

De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen.

Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur. For the discussion of everything Dutch. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

1 day agoSchietpartij Groningen. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat.

1 day agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Schietpartij in centrum Groningen.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen


Pin Op Rijksoverheid Infographics

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel